Calugarita razboinica / Warrior Nun

Warrior Nun este un serial de televiziune web de dramaturgie americană creat de Simon Barry pe baza personajului de benzi desenate Warrior Nun Areala de Ben Dunn.

Dezvoltată inițial ca adaptare la lungmetraj, ideea a fost reimaginată ca o serie de televiziune pentru Netflix, atunci când serviciul a acordat producției o comandă de serie pentru un prim sezon. Filmările au loc în mai multe locații din Andaluzia Spania, cum ar fi Antequera , unde a fost filmat sediul Ordinului fictiv al Sabiei Cruciforme.

Serialul este povestit și condus de actrița portugheză Alba Baptista în rolul lui Ava Silva, o orfană tetraplegică care descoperă că acum are puteri supranaturale care o obligă să se alăture unui ordin vechi de maici războinice. Serialul marchează debutul în limba engleză al lui Baptista. Din distribuție mai fac parte Toya Turner, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young și Tristan Ulloa.

Seria a debutat pe 2 iulie 2020 pe Netflix, la recenzii pozitive. În august 2020, seria a fost reînnoită pentru un al doilea sezon.

Primul Episod si inceputul evenimentelor

Episodul începe cu evenimentele desfășurate la o biserică, unde găsim cadavrul lui Ava Silva și o echipă de maici, inclusiv ultima mănăstire războinică – sora Shannon. Sora Shannon moare în curând din rănile pe care le-a primit într-o luptă recentă împotriva mercenarilor înarmați. Când mercenarii înarmați îi găsesc la biserică, călugărițele aleargă pentru a extrage obiectul sfânt din sora Shannon și a-l ascunde în cadavrul lui Ava. Ava este în curând înviat și află că este capabil să meargă și nu mai este un tetraplegic. Cu noile sale abilități găsite de a merge și a alerga, ea explorează orașul. Ulterior sare în bazin și este salvat de JC de la înec. JC îl prezintă pe Ava prietenilor săi – care se ghemuiesc la un conac. Când merge la o petrecere cu grupul, vede o entitate de ceață roșie, tulbure, pe care nimeni altcineva nu o poate vedea. Între timp, la Biserică părintele Vincent și călugărițele găsesc că trupul lui Ava (și obiectul sfânt) lipsesc. Părintele Vincent o caută la orfelinat și încearcă să o urmărească. Mai târziu, un Tarask din iad intră în biserică pentru a găsi obiectul sfânt a fost extras din trupul surorii Shannon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.