Cum a fost anul 2020 pentru mine

Dupa aproape 3 luni de inactivitate si tot 2 luni de cand a inceput anul 2021 mi-am amintit si eu sa scriu un articol. Si deci asta e primul articol pe 2021, un articol care se pare ca as vrea sa fie despre cum a trecut anul pandemiei Covid-19, asa cum este cunoscut si anul 2020.

Pentru mine anul 2020 a inceut oarecum linistit si fara prea multe probleme. Singura problema era ca nu gaseam o persoana noua care sa imi fie coleg/colega, fiindca colega mea de atunci se pregatea sa plece in prenatal. Dupa 2 incercari esuate in sfarsit gasisem si noi in sfarsit pe acea persoana, numai bine ca, in momentul in care ramasese singura pe tura, a venit si acel look-down de 3 luni.

Un look-down de 3 luni, desi trist pentru ca se inbolnaveau si mureau oameni de sau din cauza Covid-19, a fost un moment bun pentru mine. Un concediu fortat, dar dorit si transformat fara voia mea in somaj tehnic ( totusi bine fata de altii care si-au pierdut locul de munca) . In timpul asta am stat, m-am jucat, Netflix and chill, somn, mancare si cumparaturi. Un punct bun a fost ca am profitat de ocazie si am terminat de vizionat ” The Big Bang theory”, cam vreo 7 sezoane din cele 12 ce le mai aveam le vizionai intr-o saptamana. Cu ocazia asta am scrisesem si un articol pe fostul meu blog un articol, prin care l-am cunoscut pe Razvan de la 99xp.ro.

Nu dupa mult timp am cumaprat un nou domeniu- blogulfaranume.ro si am inceput treaba. Dar au inceput si micile problemute, care datorita faptului ca aveam un prieten inginer IT-ist (asta in cazul in care nu se supara Razvan ca il laud) le-am rezolvat si am intrat cumva in gasca lui de prieteni bloggeri ( sper ca facem pana la urma intalnirea aceea la un suc) .

Intre timp am inceput munca si printre altele mi-am luat si o noua masina. De la un Fort Fiesta din 1997 am trecut la un Citroen C4 din 2007 ( sper sa nu gresesc acum anul ca imi este lene in momentul asta sa ma ridic de pe scaun sa ma uit in carte). Deci pana in momentul acesta totul a fost ok si totul parea in regula.

Spun ca parea in regula ca la nici o luna de cand redeschisesem agentia si eram eu c noua mea colega fericit ca incepusem munca, aflu ca este si ea insarcinata. Soc si groaza trebuia sa caut o alta persoana cu care sa fiu colega. Insa in sfarsit am gasit o colega noua si dupa o luna in care stat in pregatire si inca una in care a ramas singura pe tura, soc si groaza din nou – orasul Alesd fusese carantinat pentru ca atinsese o rata mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Iar un concediu/spmaj tehnic de 3 saptamani.

Spre sfarsitul anului am renuntat la hostigul de la alexmanoiu.ro, pentru ca stiam nu mai aveam prea mult din timpul in care inca era al meu si urma sa platesc in continuare reinnoirea anuala/multianuala a domeniului. La nici o luna dupa ce am renuntat la hosting am renuntat si la plata domeniului, fapt ce adus ca in urma cu maxim o luna domeniul alexmanoiu.ro sa fie liber si disponibil pentru cine vrea.

Sfarsitul anului m-a gasit acasa dupa ce venisem dupa vreo 6 ore de munca si ma gandeam ca urma sa fac in luna ianuarie 30 de ani si incepusem sa am am ceva depresie…… Despre care o sa vorbim alta data.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.