Itaewon Class/Fauna din Itaewon

În prima zi de participare la noul său liceu, Park Sae-Ro-Yi (Park Seo-Joon) îl pocnește pe colegul său de clasă Jang Geun-Won, care a bullyingat un alt coleg de clasă. Bully este fiul CEO-ului Jang Dae-Hee (Yoo Jae-Myung). Tatăl bătăușului conduce afacerile restaurantului Jagga, unde își desfășoară propriul tată din Park Sae-Ro-Yi. CEO-ul Jang Dae-Hee cere lui Park Sae-Ro-Yi să-și ceară scuze fiului său, dar Park Sae-Ro-Yi refuză. Din cauza refuzului său, Park Sae-Ro-Yi este expulzat de la școală și tatăl său este concediat de la locul de muncă. În curând, are loc un accident. Tatăl lui Park Sae-Ro-Yi moare într-un accident de motocicletă provocat de fostul său coleg de clasă Jang Geun-Won. Arzând de furie, Park Sae-Ro-Yi îl învinge vicios pe Jang Geun-Won. El este în curând arestat și primește timp de închisoare pentru agresiunea violentă. Park Sae-Ro-Yi decide să distrugă compania Jagga și să se răzbune pe CEO-ul Jang Dae-Hee și pe fiul său Jang Geun-Won. După ce Park Sae-Ro-Yi este eliberat din închisoare, deschide un restaurant în Itaewon, Seul. Jo Yi-Seo (Kim Da-Mi), care este popular pe social media, se alătură restaurantului Park Sae-Ro-Yi și lucrează acolo ca iesle. Are sentimente pentru Park Sae-Ro-Yi.

Distribuție și personaje

Principal

Park Seo-joon ca Park Sae-ro-yi

Proprietar al DanBam, un bar-restaurant din Itaewon. În tinerețe, Sae-ro-yi este expulzat de la liceu pentru că l-a lovit pe Geun-câștigat de CEO-ul lui Jang, care a intimidat un coleg de clasă și devine deconectat când tatăl său este ucis de conducerea neîngrijită a lui Geun. Supărat de pierdere, el atacă câștigat de Geun, ceea ce duce la trei ani de închisoare. În urma pașilor tatălui său, Sae-ro-yi își deschide barul-restaurant DanBam în Itaewon, la șapte ani după ce a fost eliberat din închisoare, cu scopul de a o extinde într-o franciză și de a învinge compania Jangga Group a CEO-ului Jangga.

Kim Da-mi ca Jo Yi-seo

Managerul barului-restaurant DanBam de la Sae-ro-yi. Yi-seo este o fată talentată și inteligentă cu un IQ din 162. S-a mutat din New York pentru a-și continua studiile în Coreea de Sud. De asemenea, este renumită pe social media ca blogger de putere și celebritate pe internet de social media. Având o zdrobire pe Sae-ro-yi, ea se oferă să devină managerul DanBam. Lipsa ei de empatie și comportamentul înduioșat i-a făcut pe mulți oameni să creadă că este un sociopat, dar ajunge să aibă grijă de colegii săi DanBam.

Yoo Jae-myung ca Jang Dae-hee

CEO al companiei alimentare Jangga Group. CEO-ul Jang este un om de sine stătător care, în ciuda șanselor, reușește să-și transforme barul cândva mic într-o mare companie de francize. În anii săi de experiență conducând Jangga, el dezvoltă o puternică credință în putere și autoritate ca mijloc de realizare a obiectivelor sale. Îl întâlnește pe Sae-ro-yi atunci când acesta din urmă are o luptă cu fiul său Geun-câștigat în liceu.

Kwon Nara ca Oh Soo-ah

Șeful echipei de planificare strategică din Jangga Group; Fostul coleg de clasă și prima dragoste a lui Sae-ro-yi. Abandonată de mama ei, Soo-ah a crescut într-un orfelinat și s-a apropiat de Sung-yeol, tatăl lui Sae-ro-yi. Ea face cunoștință cu Sae-ro-yi, care are o zdrobitură asupra ei. După accidentul de mașină, ea primește o ofertă de bursă de la Jangga Group și, în curând, devine angajat în cadrul companiei. Deși pasionată de munca ei, ea este ruptă între fidelitatea lui Jangga și dragostea ei pentru Sae-ro-yi.

Sprijinire

Personalul DanBam

Kim Dong-hee ca Jang Geun-soo

Cel de-al doilea și ilegitimul fiu al CEO al Jang; Colegul de clasă al lui Yi-seo și membru al personalului de la DanBam. Geun-soo a fost hărțuit de fratele său mai mare, Geun, câștigat și nu s-a simțit niciodată iubit de mama sa și de CEO-ul lui Jang. La împlinirea a 17 ani, a părăsit familia Jang și a trăit singur de atunci. După ce l-a incomodat pe DanBam într-un incident, decide să lucreze pentru Sae-ro-yi, pe care îl consideră un „adult adevărat”. Are o zdrobire pe Yi-seo.

Ryu Kyung-soo ca Choi Seung-kwon

Membru al personalului DanBam. Seung-kwon era colegul de celulă al lui Sae-ro-yi în închisoare.

Crezând că nu-și poate îmbunătăți viața în afara pușcăriei, a devenit un gangster sub un lider de bandă la eliberarea sa. Șapte ani mai târziu, el îl întâlnește pe Sae-ro-yi care, spre surprinderea sa, deschisese deja un bar în Itaewon. Respectând profund Sae-ro-yi și modul său de a trăi o viață mai bună, renunță la a fi un gangster și începe să lucreze la DanBam.

Lee Joo-tanar ca Ma Hyeon-yi

Bucătarul principal al DanBam. Hyun-yi s-a întâlnit pentru prima dată cu Sae-ro-yi într-o fabrică unde cei doi au lucrat anterior, cu ani înainte de începerea lui DanBam.

A fost angajată ca bucătăreasă a lui DanBam atunci când lui Sae-ro-yi îi plăceau mâncarea pe care o gătise cândva pentru el. Hyun-yi este o femeie transgender și a economisit bani pentru operațiile sale de realocare a sexului.

Chris Lyon în rolul lui Kim To-ni

Part-timerul guineano-coreean DamBam. Chiar dacă nu poate vorbi și înțelege engleza, To-ni vorbește fluent în limba coreeană, datorită tatălui coreean și rezidenței sale de un an în Coreea de Sud și franceză, limba pe care o vorbește în Guineea.

Jangga Group

Ahn Bo-hyun a câștigat Jang Geun

Primul fiu al CEO al Jang și moștenitorul grupului Jangga. Geun-câștigat a fost Sae-ro-yi și colegul de clasă al lui Soo-ah din liceu care și-au agresat frecvent colegul de clasă Ho-jin. El a provocat accidentul vehiculului care l-a ucis pe tatăl lui Sae-ro-yi, Sung-yeol.

Kim Hye-eun ca Kang Min-jung

Directorul executiv al grupului Jangga, care îi ocupă în secret secretul de uzurp Jang.

Hong Seo-joon ca domnul Kim

Omul din dreapta lui Jang Dae-hee. Este foarte loial șefului său.

Yoo Da-mi ca Kim Sun-ae

Secretarul lui Jang Dae-hee și spionul lui Kang Min-jung.

Altele

Lee David ca Lee Ho-jin

Directorul de investiții al lui Sae-Royi. Ho-jin era colegul de clasă Sae-ro-yi, Soo-ah și Geun-câștigat în liceu. După ani în care a suportat constant bullying-ul de la Geun-won, el intră într-un colegiu de prestigiu și preia administrarea afacerilor. El este partener cu Sae-ro-yi pentru a se răzbuna împotriva lui Geun-câștigat și a CEO-ului Jang.

Kim Yeo-jin ca Jo Jeong-min

Mama lui Yi-seo, care dezaprobă faptul că Yi-seo renunță la colegiu și lucrează la Danbam.

Yoon Kyung-ho ca Oh Byeong-heon

Detectiv responsabil de cazul loviturii și alergării lui Geun-câștigat, pe care a fost presat să îl acopere. Și-a părăsit locul de muncă după caz ​​și acum este unul dintre furnizorii lui Sae-ro-yi.

Choi Yu-ri ca Oh Hye WON

Fiica lui Byeong-heon, care este ignorată pentru conexiunea lui Sae-ro-yi

Vezi si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.