Spring SuperBlog 2021 – prima competitie la care particip

Ideea de a scrie articole pentru competitii nu e noua pentru mine. In trecut pe putinele bloguri ce le-am detinut am scris in trecat cateva articole pentru alte platforme si competinii minore.

Competitia SuperBlog nu era totusi total necunoscuta. Auzisem de ea, citisem, insa niciodata nu era parca atras. Anul trecut in toamna, dupa ce intrasem in gasca de bloggeri despre care am vorbit in articolul Cum a fost anul 2020 pentru mine , se daduse startul inscrierilor pentru editia de toamna a Superblog, dar nu am participat pentru ca din seria lene si lipsa de chef sa scriu sa ating pragul mimim de articole.

Dar anul acesta la editia de primavara a competitiei am decis sa ma inscriu. De ce ? Simplu. Sunt genul de om care daca nu e putin impins de la spate si motivat nu prea face treaba. Plus ca ideea de a participa la o competitie ma macina si nu imi dadea pace.

Nu imi dadea pace in special SuperBlogul, mai ales cand am vazut la editia din toamana anul de Covid-19 participantii chiar isi dadeau interesul, urmareau rezultatele sau isi faceau publice nemultumirile. Lucruri care imi plac si mie atunci cand sunt in joc ceva premii, reputatie personala sau articole de scris.

De cand a inceput anul 2021 am decis sa fac totul pentru a lucra mai mult in domeniul blogului si sa fac o treaba mai buna si editia aceasta de SuperBlog era tocmai bine venita pentru a pune lenevirii pofta in cui. Si prin aceasta ocazie va anunt ca m-am inscris si sunt pus sa si castig.

Editia de primavara din 2021 a competitiei Super Blog e prima competitie de aceasta marime la care particip. De ce particip? Pentru ca vreau sa vad pana unde pot sa ajung, sa vad daca chiar blogging-ul este de mine, sa scriu mai mult pe blog si de ce nu sa am si ceva parte de trafic.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.