O scurta idee despre o zi aglomerata la pariuri

Salut sau servus cum se mai foloseste pe aici prin Ardeal. Eu sunt Alex Manoiu, fraierul care mai scrie cand are chef pe Blogul fara nume si se pare ca azi a venit ziua in care trebuie sa imi platesc datoriile fata de Razvan. Si cum singura, cea mai buna si unanim acceptata metoda de a imi plati datoriile era cu un articol scris de mine pentru blogul lui, dar din pacate lipsa unei idei si a unui articol scris cum nu trebuie a ramas sa  il scriu aici la mine/

Deci cum spuneam mai sus eu sunt Alex Manoiu  unul care se da si el mare ca este inginer si propietar de blog, dar el este un simplu operator de pariuri. Si nu mie rusine sa spun ca sunt inginer si lucrez in domeniul pariurilor. Atat timp cat muncesc legal, nu dau in cap la nimeni si nici nu bag mana in buzunarul cuiva nu mie rusine sa spun unde muncesc.

Lucrez in domeniul pariurilor de 2 ani si cateva luni, din care aproape 4 am stat in timpul starii de urgenta create de pandemia de Covid-19 si a intrasii orasului Alesd in scenariu rosu tot din cauza aceluasi virus. Nu pot sa spun ca agentia la care lucrez avem tot timpul aglomeratie sau incasari foarte mari, insa sunt zile si zile. Sunt zile in care de abia avem incasari cat sa acoperim cheltuielile si zile in care parca toata lumea are noroc in acelasi timp.

Rutina zilnica a unui operator de pariuri pe scurt ar fi asa: intrarea in tura, numararea banilor, socaterea ofertei, depuneri sau retrageri in functie de necesitati, plasare de bilete, acordarea castigurilor de pe bilete sau de la aparate, curatenie, pastrarea unei ordini, realizarea inchiderii se seara/luna/anuala.

Si cum o zi nu seamana una cu alta se face ca exista anumite zile in care e mai inchesuiala in agentie de cat in alte zile si aici nu vorbim doar de sambete si de duminici. Sunt si zile de weekend cand este mai liber decat in timpul saptamanii, insa in general week-end-ul este putin mai activ decat zilele din timpul saptamanii.

  • Din pacate in ultima perioada nu prea am avut zile aglomerate la servici, insa o zi aglomerata devine atunci cand trebuie sa platesc bani mai multi la aparate decat am in gestiune si atunci vine fluxul cel mare in apune bilete si a juca la aparate si ar vrea sa mai astept 5 minute pana ma duc pana la bancomat sa scot banii.
  • Am observat ca am persoane care le vine norocul la aparate fix lunea, fix in acea luni cand ma duc cu banii stransi de pe weekend.
  • o zi aglomerata poate  fi si in momentul in care se strangi mai multi si toti ar vrea sa le pui biletele atunci pe moment, ca le incep meciurile, in acelasi timp cand vor si cei care joaca la evenimentele live sa isi puna bilet.

Pe scurt, nu am zile aglomerate ci doar perioade de timp intr-o zi in care parca atunci toti vin cu autobuzul cu noroc si ii lasa in fata agentiei mele.

Daca doriti sa urmariti ce mai scriu sau ce mai postez va astept pe facebook pe Alex Manoiu, pe Blogul Fara nume, pe instagram Alex Manoiu official si pe twitter la Alex Manoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.